Sunday, 23 December 2012

Last Paper a.k.a last day school :p


sekolahku syurgaku ~


Last paper SPM aku adalah ekonomi asas ..habis je paper 2 sir Faizal panggil seorang budak lelaki suruh jerit MERDEKA sebanyak berapa kali ntah x ingat plak.. kami semua jawab di dewan yang sgt selesa sampai nk tertido masa menjawab..ni hah dewan nye..



tu la budak yg dipanggil ke depan utk melaung kan perkataan MERDEKA dgn semangat nye..kecoh satu dewan..sakit telinga wooo..


muke ketat budak SMKTBR 1 menjawab periksa....


pengawas peperiksaan menjalankan tugas dgn baik ..


ni semua muka2 budak yang amik ekonomi...


cari la aku klu jumpe...


muke tenang utk menjawab..haha



habis paper tu kluar dewan sir Faizal terus offer kan diri utk mengambil gambar...ape lagi btul2 kan tudung dulu..pastu terus lari nak amik gamba *sebenarnye x lari pon jalan je...hehe


ni la dye..dak2 laki sume x semenggah..*jgn mare heh

ni baru gmbar yg ditangkap oleh sir..ade bnyak lagi gmbar aq berposing bersama kawan2 sekepala..haha
keluar je sekolah cari Afiqah sruh dye tangkap gmbar plak..haha *jahat kan aku ni..kite org mmg dh rancang nk bergmbar la..so sape yg bwak kamera tu kenelah tangkap gmbar..hihi..dak Afiqah ni pon x kesah sgt..gmbar dye pon ade sekali lah..


pieka and me..


amboi suke nye dye..


conteng2 kad kenangan..


me dekat surau sekolah..



kat tgh jalan pon boleh jadi..nasib baik x de kereta..


wujud jurang antara aku ngan pieka..haha


mcm ni pon boleh..haha


kat tepi jalan pon jadi la..


mustika wat muke comel plak..


order ice blended jap..

lepas je beli ice blended tu terus balik rumah rehatkan diri dan otak..hari ni lah jugak last day aq pkai baju sekolah..tahun depan dah x pegi sekolah..sbb ape erk.?? *sbb dh habis sekolah pon..tahun depan umurku menjangkau 18 tahun.. :') berpisah la dgn kawan 2 ku yg sekepala buat lawak n bersuka ria tu..x pe2 ade jodoh kite jumpe lagi..


Tanah Rata tempatnya indah,
Hijaunya pohon saujana mata;
Cerita kita berakhirlah sudah,
Kemaafan dimohon tersilap kata.







No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...