Tuesday, 12 June 2012

Blog yang ditinggalkan,diabaikan,ditidakpedulikan dan yang sama waktu dgn nyer....




Dah lama giler x update blog ni kan..dh bersawang+berhabuk dan macam2 lagilah..org busy la katekan ..huhu..busy la sgt..pagi tadi dh la bgun lmbat pkol 7..nasib baik x lmbat pegi sekolah..huhu..buat bnda sume kelam kabut sbb nk smpai kat sekolah cepat...nk penuhkan rekod tuttttttt...


lpas cuti ni cikgu sume mcm biasa la kan lpas tande paper exam mestilah bgi blik..x kan nk simpan wat pekasam plak..x de cikgu yg sanggup pon...result pekse x yah tnyer ar  kan,.mmg memalukan sungguh..sedih je klu nk cter...


skrg ni kite citer pasal cuti sekolah yg 2 minggu tula..ok2..tpi cuti saya hanya ade seminggu saja sbb ade klas tmbhan kat sekolah..korg yg form 3 and form 5 tu sume pon mesti ade gak kan..x mo tipu2,..tpi klu yg x de tu mmg best ar korg kan..huhu..cuti sekolah ni mesti korg sume pergi bercuti kan...x kisah la kan...tpi kesian kat kite ni hah dok umh je...balik kampung x.??blik 1 hari je.. :'( bersyukur sgt dpt jumpe nenek n adik sedara..


cuti ni sibuk siap kan sume jenis folio yg telah diberikan oleh cikgu2...akhirnya siap la jgak...cuti ni pon dpt la jgak gi karaoke ngan family..best sgt..tpi sekejap je,..pastu gi shopping2..beli2 sikit je..nk cter ape lagi erk...cuti ni jgak la dpat luangkan masa dgn adik yg selalu x de kat umh...dye ade pon gaduh sbb nk on9 je..ape la kan..ish ish x patut btul..pastu bile dh on9 tu rase bosan tutup balik..penat je gaduh2 nikan,..


okla sebenarnya mmg x de cter yg best pon nk dikongsi disini..sbb x de idea n x tau nk cter ape..sori la klu blog kite ni x bnyak cter mcm blog org lain..sbb nk update blog ni la kite x dpat tgk cter 3 janji n Ameera...geram jer...adik2 sume tgk bola smpai remote astro pon hilang x tau kemana..so mcm mne nk tukar channel ni..cer cter sikit...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...